top of page

WERKWIJZE

Iedereen heeft andere wensen, behoeften en mogelijkheden en daarom maak ik samen met jou een persoonlijk plan van aanpak.

hoe ga ik te werk?

Aanmelden

Via het contactformulier kun je een afspraak maken. Na aanmelding neem ik binnen 5 werkdagen contact met je op om een intakegesprek te plannen.

Intakegesprek

Tijdens een intakegesprek van ongeveer 60 minuten bespreken we uitgebreid jouw hulpvraag en persoonlijke situatie. Het doel van het intakegesprek is om een duidelijk beeld te krijgen van jouw situatie waardoor we een goed en persoonlijk plan van aanpak kunnen maken.

Een intakegesprek is mogelijk op één van de praktijklocaties, maar ook een huisbezoek of online consult is mogelijk.

Vervolgconsulten

In een vervolgconsult van ongeveer 30 minuten bespreken we jouw vooruitgang, de dingen waar je tegenaan bent gelopen en bedenken we nieuwe oplossingen voor jouw knelpunten.

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van korte vervolgconsulten (15 minuten). Dit kan handig zijn als je op de goede weg bent, maar wel die stok achter de deur nodig hebt.

Toestemming & privacyverklaring

In 2018 is er een nieuwe wet ontwikkeld voor de bescherming van je persoonsgegevens. Dat is nu vastgelegd in de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) en met ingang van 25 mei 2018 is dat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). 

Ik ga zorgvuldig en vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. In de Privacyverklaring kun je lezen welke gegevens ik nodig heb gericht op de ontwikkeling van je persoonlijke voedings- en leefstijl advies. 

Graag wil ik je vragen om voorafgaand het eerste gesprek het toestemmingsformulier in te vullen. Je kunt in onderstaand document informatie vinden over de behandelovereenkomst. 

 

Behandelovereenkomst – AVG

Alle persoonsgegevens zijn beveiligd conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). 

LEES MEER

 

Omgaan met uw persoonlijke gegevens?

In onderstaand document is te lezen hoe de diëtist met je persoonlijke gegevens omgaat.

LEES MEER

bottom of page