top of page

Voorlichting

Wil je als organisatie meer doen voor je werknemers of als school net een steentje extra bijdragen aan de gezondheid van de kinderen? Gezondheid begint bij het creëren van de juiste randvoorwaarden. Hoe je dit kunt doen leer ik je graag!

Diëtist op school

Als kinderdiëtist ben ik in te zetten voor adviezen en workshops aan o.a. basisschool, middelbare school en gemeente. Zo kan ik gastlessen geven aan de klas, adviseren rondom beleid, kennisuren organiseren voor leraren en workshops geven rondom kritisch eetgedrag.

Vitaal personeel voor je bedrijf

Door middel van workshops, health checks en met een vitaliteitsprogramma op maat kan ik jouw bedrijf ondersteunen de gezondheid onder de medewerkers te optimaliseren, zodat de medewerkers zo vitaal mogelijk naar hun werk gaan. Gezonde en vitale medewerkers zorgen voor een hogere productiviteit, minder verzuim en een plezierige werksfeer.

Workshops, trainingen

Je mag me benaderen voor het geven van voorlichtingen, workshops en kookworkshops. Verschillende onderwerpen die tijdens een workshop of training aan bod kunnen komen zijn de basis van een gezond voedingspatroon, voeding bij zwangerschap en plantaardige voeding.

 

Heb je wensen of vragen over de mogelijkheden rondom een workshop of voorlichting of heb je zelf ideeën? Neem dan contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Heeft jouw school of bedrijf interesse in een workshop en/of voorlichting? Neem dan vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.

AFSPRAAK MAKEN

Je kunt terecht bij één van mijn locaties:

Bodycare Fysiotherapie

Ekkersrijt 4206

5692 DE Son

Huisartsenpraktijk Rijnlaan

Rijnlaan 2

5691 JH Son

Gezondheidscentrum de Meierij

Borchmolendijk 1

5492 AB Sint-Oedenrode

06 17 50 75 64

info@dietistjacolien.nl

Voorkeurslocatie(s)

Bedankt voor je aanvraag! Je krijgt binnen 5 werkdagen iets te horen.

bottom of page