top of page

Volwassenen

Vol vertrouwen eten

Samen werken wij aan jouw persoonlijke doelen waarbij de nadruk ligt op het creëren van een patroon dat jij de rest van jouw leven vol kunt houden en wat ervoor zorgt dat jij je beter, fitter en vitaler gaat voelen. Met ons enthousiasme en een flinke portie kennis zorgen we ervoor dat jij meteen vol motivatie aan de slag kunt gaan.

 

Ons doel? Je bergen vertrouwen geven zodat je zonder stress keuzes leert maken, de focus kunt verleggen van gewicht naar gezondheid, kan genieten van voeding en weet wat er voor jou werkt. Leer weer genieten van eten en ga vol rust en vertrouwen aan tafel.

Een gezonde relatie met voeding

Ben jij het beu om eindeloos te diëten en te jojoën of heb je regelmatig eetbuien? Heb je weinig zelfvertrouwen en durf je niet naar je eigen lichaam te luisteren? Denk je de hele dag door aan eten? Begin je iedere maandag weer opnieuw? Ben je teleurgesteld als je je niet aan jouw voorgenomen dieet hebt gehouden? Wil je stoppen met emotie eten en eten weer als iets positiefs gaan zien? Heeft de weegschaal invloed op jouw humeur? Dan is het tijd om het roer helemaal om te gooien en wij helpen je daarbij ontzetten graag op weg. Wij gaan je leren hoe je weer naar je lijf kunt luisteren en op welke manier je in balans kunt komen. We leren je weer op een gezonde manier naar voeding en naar jouw lijf kijken en zullen je op weg helpen naar steeds meer eetrust en eetplezier.

Beter in jouw lijf

Gezondheid betekent voor iedereen iets anders en beter in je lijf zitten en je beter voelen ook. Iedereen start met een ander doel en een andere beginwaarde. Samen zoeken we naar jouw optimale gezondheid binnen jouw eigen mogelijkheden. Je hoeft echt geen maatje 36 te hebben om gezond te zijn! We gaan je leren om alle aangeleerde vooroordelen over jouw gezondheid, voeding en lijf los te laten. We leren je weer naar je lijf en jouw interne signalen luisteren. Zo kun je echt voelen wat jouw lijf nodig heeft en stop je eindelijk met eindeloos diëten.

Je hoeft het niet alleen te doen

Ik wordt voor een periode jouw beste supporter en leer je daarnaast ook weer je eigen supporter te worden zodat je mij uiteindelijk niet meer nodig zult hebben. Jij zult samen met mij weer de regie leren nemen over jouw lijf en gezondheid.

AFSPRAAK MAKEN

Je kunt terecht bij één van mijn locaties:

Bodycare Fysiotherapie

Ekkersrijt 4206

5692 DE Son

Huisartsenpraktijk Rijnlaan

Rijnlaan 2

5691 JH Son

Gezondheidscentrum de Meierij

Borchmolendijk 1

5492 AB Sint-Oedenrode

06 17 50 75 64

info@dietistjacolien.nl

bottom of page